Posted by cyber On Aralık - 28 - 2016 0 Comment

Merhaba değerli dostlar, yer yüzündeki tüm insanlar merhaba. Belli bir andan sonra mı yıllar kar taneleri gibi hızlıca eriyip gidiyor veya çağa damgasını vuran teknoloji çağında teknoloji işimizi kolaylaştırdı ve bu teknoloji ile daha hızlı hareket edelim diye mi yıllar gün gibi gelip geçiyor? Sebebi ne ise fark etmiyor galiba yılların hızlıca avucumuzun içinden akıp gittiği bir gerçek.

2015 yılının ardından bazı satırları yazarken o yıl oldukça farklı yelpazeden yeni insanlar ve yıllardır görmediğim arkadaşlarımla yollarımın kesiştiği yazmıştım ve çevremdeki insanları dinlerken o insanlarda aynı deneyimi paylaştılar. Bu yıl galiba yıllar önce hayatıma girenler birer birer gittiler. Gidenlere, yollarımızın farklılaştığı insanlara belki ilk anda kızdık, öfkelendik bende aynı şeyi yaptım. Ama sonra teşekkürü keşfettim, gelene teşekkürler, geliş sebebi var. Gidene teşekkürler gelip ve de gitmesi gerektiği için teşekkürler. Birde ve de özde kendime keyif alarak, huzur alarak inandığım Allaha – Yaratıcıya teşekkür ettim.

Hani nasıl derler velhasılı kelam ; 2016 yılında gelenlere de ve gidenlere de teşekkür etmeyi deneyimledim.

Bakalım 2017 yılında daha keyifli ve huzurlu neleri deneyimleyeceğiniz.

Giden 2016 yılınızın ardından deneyimlediklerinizin içindeki huzuru bulmanız ve 2017 yılının deneyimlerinin de sizlere huzur ve mutluluk getirmesi için önce Yaradana, sonra kendimize sonra her kese ve her olguya teşekkür etmeyi dilerim.

Sevgiler

Aysel EVRAN

  • Gelişim Ortağınız
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

You must be logged in to post a comment.