Hakkımızda

Uzun yıllar yönetici ve danışman olarak hizmet vermiş olduğumuz faaliyetlerimizi günün şartlarına göre geliştirmiş ve  kurumların ihtiyaçlarına özel  çözümler sunmaktayız.

Bu süre içerisinde yaptığımız eğitim ve danışmanlık proje çalışmalarımız sırasında, sektörlerin önemini , yarattığı katma değeri ,genel ekonomideki yerini ve ülke ekonomisi açısından sağlayacağı faydaları daha geniş açıdan analiz etme fırsatını elde etmiş bulunmaktayız.

Firmalarda yapmış olduğumuz çalışmalarda ki gözlemlerimiz sonucunda, özellikle planlama konusundaki  eksikliğin ilk sıralarda olduğunu  söyleyebiliriz.

Sizlerinde bildiği gibi, verimlilik ve  gelişim için öncelikli olarak eğitimli insan gücüne sahip organizasyonlar ile uzun vadeli stratejik planlama çalışmalarının oluşturulması ve  sürekli olarak  güncelleştirilmesi gerekmektedir.

Son yıllarda Dünya genelinde küreselleşen ve daralan ekonomik yapı, beraberinde yüksek rekabet ortamını yaratmış bulunmaktadır.

Gelişen bu durum, rekabetin maliyetlerde oluşmasını yani Maliyet tabanlı Yönetim anlayışını ön plana çıkarmasına neden olmuştur.

Ayrıca ülkemizde yaşanılan ekonomik dalgalanmaların olumsuz etkilerinin giderilmesinde operasyonel verimlilik kavramı son derece önemli bir noktaya gelmiştir.

Bölgesel kalkınma hedeflerine engel teşkil eden  yoğun rekabet ortamında,  katma değer sağlayacak projelerin acil olarak tüm işletmelerde başlatılması gerekmektedir.

 Bu sürecin doğal bir sonucu olarak, stratejik planlama başta olmak üzere, yönetim sistemlerinin hızlı ve güncel olarak devreye alınması ile kaynakların verimli kullanılır hale getirilmesi işletmeler için en büyük etken olarak kabul edilmiş bulunmaktadır.

Ülkemizde son yıllarda standartlarına kavuşmaya çalışan ve hızla gelişmekte olan sektörlerde, bir çok alt yapı problemleri yanında özellikle hızlı gelişen bu kavramlara cevap verebilecek uzman kadro sıkıntıları bulunmaktadır.

Mal veya hizmet  sağlayıcı firmaların, müşterilerine geniş bir alanda verimlilik yaratacak çözüm üretebilmeleri, öncelikle kendi operasyonel süreçlerini verimli kullanmasıyla mümkün olabilecektir.

Özellikle danışmanlık ve eğitim  faaliyetlerimiz sırasında, müşterilerin  ihtiyaçlarına uygun tedarikçi  firma seçiminde ciddi oranda zorluklar yaşandığını gözlemlemiş bulunmaktayız.

 Projelerin başarıya ulaşabilmesinde en önemli etkenin konu hakkında yeterli bilgi seviyesine sahip olan insan gücü ile mümkün olabileceği bilinen bir gerçektir.

Bizler bu gerçekten hareketle, Stratejik planlama ve yeniden yapılanma ,Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Yönetim sistemleri ileTedarik Zinciri Yönetimi ve Lojistik Yönetimi ve Uluslararası Stratejik İşbirlikleri alanlarında kuruluşların hedefleri ile  beklentilerini karşılayabilmeyi ve sektörel gelişmeye katkıda bulunmayı hedefliyoruz

Metodolojilerle ile uygulamları birleştirerek başarılı uygulamalarda bulunmuş ve uzman kadrolardan oluşturduğumuz danışmanlarımız ile birlikte, güncel konuları ve yaşanmış deneyimleri kapsayan farklı bir çözüm ortaklığı şeklinde danışmanlık programı hazırlamış  bulunmaktayız.

  •  Saygılarımızla
  • Aysel Evran
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı

Bir cevap yazın Cevabı iptal et