Posted by cyber On Ocak - 2 - 2018 0 Comment

BİR FULARLIK FARK ® ile Gelenler   : HEDEFİNE KİTLENEN KADINLAR –FATMA UYANIK

Merhabalar;

Eylül-Ekim 2017 döneminde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansının ortaklaşa yürüttüğü “Kadın Gücünü Farket ve Büyüt” Projesinde hedefine tutku ile kitlenen kadınlarla sıra dışı bir deneyim yaşadık. Hedefine tutku ile kitlenen kadınlar birisinin hız baş döndürücü ve zorlayıcı idi.

Kimdi bu kadın? Bu namı değe Fatma Uyanık idi, acaba soyadının da etkisi var mıydı Bu baş döndürücü hızlı ve zorlayıcı hareket edişinde?  Proje kapsamında kadılarla bireysel hedef belirleme çalışması da gerçekleştirildi, bireysel hedef belirleme çalışmasının zaman planını yaparken Fatma hanımı ısrarla arkaya veya ona vakit ayıramayacağımızı ifade edip durduk, aslında bu bir test idi ama Fatma hanıma hiçbir şey zorlayıcı değildi gece saat 24:00 te bireysel görüşme yapacağız ve saat 24:00’e randevu verseydik, Fatma hanım kesin gece 24:00 te bireysel seansa gelirdi.

Hedefine bu kadar tutku, inanç ve de arzu ile kitlenen Fatma hanım ne yaptı sizce. Fatma hanım 20 Aralık 2017 ‘de Kırşehir Belediye Başkanı, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve projenin annesi – lideri Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Pınar hanımın katılımı ile Ahiler Çarşısında dükkanını açtı. Yıl sonu iş yoğunluğundan açılışa gidemedim bir gün sadece ve sadece Fatma hanım için mekanını görmeye Kırşehir’e gideceğim.

Evet ve evet asl olan hedefine tutku, arzu ve inanç ile kitlenmek midir?    NE DERSİNİZ?

Kendinizdeki BİR FULARLIK FARK ®’ı ve BİR FULARLIK FARK® İLE DOĞUŞTAN SAHİP OLDUĞUNUZ ARMAĞANI kendinizin ve-ya Sizdeki BİR FULARLIK FARK ®’ı bulmanızı sağlayacak bir AYNA’yı-DOKUNUŞU bulmanız dileğiyle 

 Sevgiyle ve huzurla huzurda kalın

Aysel EVRAN

  • Gelişim Ortağınız
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

 

 

You must be logged in to post a comment.