Posted by cyber On Ocak - 2 - 2018 0 Comment

BİR FULARLIK FARK ® ile Gelenler   : BİR DİLİM PASTA 

 Merhabalar;

Keyifle ve anıları biriktirecek bir dilim pastanın yerini hiçbir tat ve değer tutamaz değil mi? Bu pasta evde yeğenlerle kutlanan kardeşin evde yapılmış doğum günü pastasının bir dilimi ise bu pasta diliminin etkisi bir başkadır. Bu kardeş ile okunan okullar okul yıllarındaki kardeşin yaramazlıkları, paylaşılan harçlıklar vs .. vs. Kim derdi ki harçlığını paylaştığın ve yaramazlıklarını aradaki iki yaş farkla yönetmeye çalıştığın kardeşin gün gelecek senin manevi kitap sponsorun olacak.

Evet yanlış duymadınız bu kardeş manevi kitap sponsorum oldu tüm yaşamım boyunca. Pasta dilimini yemeğe vesile olan kardeşim iyi ki doğdun ve eşinin dediği gibi iyi ki doğdun ve de üç tane dünya tatlısı kızın oldu. Bu pasta bu arada evde gelin hanım tarafından yapıldı hadi görümce olarak gelin hanıma da teşekkür edelim miJ?

Şaka bir yana herkese teşekkürler.

Sizlere de keyifle yenilen  pasta dilimlerini çoğaltmasını dilerim

Sevgiler ve selamlar

Kendinizdeki BİR FULARLIK FARK ®’ı ve BİR FULARLIK FARK® İLE DOĞUŞTAN SAHİP OLDUĞUNUZ ARMAĞANI kendinizin ve-ya Sizdeki BİR FULARLIK FARK ®’ı bulmanızı sağlayacak bir AYNA’yı-DOKUNUŞU bulmanız dileğiyle 

 Sevgiyle ve huzurla huzurda kalın

 

Aysel EVRAN

  • Gelişim Ortağınız
  • Stratejik Planlama ve Aile Şirketleri Danışmanı 
  • Masadan sahaya devlet siyaset aile şirket aile ülke üniversite toplum birey yönetimi®
  • Bir Fularlık fark®

You must be logged in to post a comment.